Tietoja minusta

Oma tieni

Nimeni on Satu. Itse löysin vyöhyketerapian, kun elämässäni oli raskaita aikoja, joihin mieli ja keho reagoivat. Jo parin hoitokerran jälkeen olin hämmästynyt sen  toimivuudesta ja kiinnostuin aiheesta lisää.

Koulutus

Opiskelin tunnevyöhyketerapeutiksi  Kairon Instituutissa Helsingissä.  Koulutuksen aikana kävin läpi omaa prosessiani ja omaa elämänkaartani.  Näin koulutus ei ollut vain ulkoa opittua teoriaa vaan siihen sisältyi omakohtainen kokemus siitä miten tunteiden aito kohtaaminen eheyttää. Koulutus kesti kolme vuotta. Valmistuin Tunnevyöhyketerapeutiksi  TVT® vuonna 2017. 

Työkokemus

Koulutukseltani olen myös IT-tradenomi ja työskentelen  rahoitusalalla. Vyöhyketerapiatyössä olen kuitenkin parhaimmillani ja  pystyn käyttämään vahvuuksiani paremmin muiden hyväksi.  Olen tehnyt vyöhyketerapiaa vuodesta 2014 lähtien, ensin opintoihin liittyvinä harjoitushoitoina ja valmistuttuani  vuonna 2017 oman toiminimeni kautta. Nautin  ihmislähtöisestä työstä ja siitä, että saan  olla auttamassa kanssakulkijoitani voimaan paremmin.  Uskon vyöhyketerapian,  kosketuksen,  kuuntelun, hyväksynnän  ja läsnäolon parantavaan voimaan. Uskon myös, että meillä kaikilla on oikeus elää mahdollisimman onnellista ja kivutonta elämää. 

Arvoni

Teen vyöhyketerapiaa  aina luottamuksella ja sinun ehdoillasi, kuunnellen sinua hyväksyen. En tee diagnooseja enkä anna ohjeita siitä mitä sinun kannattaisi tehdä. Mutta hoito herkistää sinua kuulemaan itseäsi, tunteitasi  ja kehoasi, jolloin oivallat ja löydät vastauksen itsestäsi.

Koska elämä on ikuista oppimista, eikä koskaan voi tietää liikaa elämästä ja ihmisyydestä, olen käynyt myös Reiki -kursseja. Reiki on parantavaa elämänenergiaa, jota hoitaja välittää hoidettavalle käsiensä välityksellä. Olen opiskellut myös Avoimessa Yliopistossa Turun Yliopiston Lääketieteen opintoja : Stressilääketiede. Yhdistän työssäni siis laaja-alaisesti erilaisia opintoja, koulutuksia, elämän-ja työkokemuksiani. Kaikki tieto ja oppi on hoidettavani parhaaksi. 

Perhe

Olen kolmen lapsen äiti ja hevosharrastaja.