fbpx

Tietoja minusta

Oma tieni

Nimeni on Satu. Itse löysin vyöhyketerapian, kun elämässäni oli raskaita aikoja, joihin mieli ja keho reagoivat. Jo parin hoitokerran jälkeen olin hämmästynyt sen  toimivuudesta ja kiinnostuin aiheesta lisää.

Koulutus 

Tunnevyöhyketerapeutti (TVT)  Kairon Instituutti, Helsinki. 2017.  Koulutuksen aikana kävin läpi omaa prosessiani ja omaa elämänkaartani.  Näin koulutus ei ollut vain ulkoa opittua teoriaa, vaan siihen sisältyi omakohtainen kokemus siitä miten tunteiden aito kohtaaminen eheyttää. Koulutus kesti kolme vuotta.  

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan lisäkoulutus.  Elonaskel. 2018. 

Reiki 1 ja Reiki 2. 2016 ja 2018.

Turun Yliopiston Lääketieteen Stressilääketiede Turun Avoin Yliopisto. 2019.

Yrittäjän ammattitutkinto. Stadia, Helsinki. 2019.

Lyhytterapiainstituutti Oy:n Kertaterapia -lyhytkurssi. 2020. Kouluttajina  ratkaisukeskeisen lyhytterapian pioneerit, kouluttajapsykoterapeutit Ben Furman ja Tapani Ahola.

Koulutettu hieroja. Hierojakoulu Atlas, Espoo. 2021. (Valmistun 10/2021.)

Olen Keho- ja Tunnevyöhyketerapeutit Ry:n jäsen. Yhdistys edellyttää jäseniltään säännöllistä jatkokoulutusta. 

Työkokemus

Pohjakoulutukseltani olen IT-tradenomi ja työskentelen  rahoitusalalla. Vyöhyketerapiatyössä olen kuitenkin parhaimmillani ja  pystyn käyttämään vahvuuksiani paremmin muiden hyväksi. Nautin  ihmislähtöisestä työstä ja siitä, että saan  olla auttamassa kanssakulkijoitani voimaan paremmin.  Uskon vyöhyketerapian,  kosketuksen,  kuuntelun, hyväksynnän  ja läsnäolon parantavaan voimaan. Uskon myös, että meillä kaikilla on oikeus elää mahdollisimman onnellista ja kivutonta elämää. 

Arvoni

Teen vyöhyketerapiaa  aina luottamuksella ja sinun ehdoillasi, kuunnellen sinua hyväksyen. En tee diagnooseja enkä anna ohjeita siitä mitä sinun kannattaisi tehdä. Mutta hoito herkistää sinua kuulemaan itseäsi, tunteitasi  ja kehoasi, jolloin oivallat ja löydät vastauksen itsestäsi.

Perhe

Olen kolmen lapsen äiti ja hevosharrastaja.